Hovedret

Oksemørbrad m/Pommes gratin m/muscat og parmesan. Karl Johan puré, stegte jordskokker, syltede bøgehatte og trøffelsauce.

Tilberedning:

1) Oksemørbraden er ”tilberedt” i vandbad og skal derfor kun varmes.
2) Oksemørbraden skal ud af køleskabet 30 minutter før, da kødet gerne skal opnå stuetemperatur
3) Oksemørbraden KAN (ikke nødvendigt) tilføres grillmønster på en rygende varm grillpande. Max 30 sekunder på hver side.
4) Derefter placeres oksemørbraden i en bradepande/ildfast fad sammen med jordskokkerne og de syltede bøgehatte og pommes gratin (kartoffel)
5) Varmes i ovnen, 170 grader som anvist i ”inden du går i gang” i 8 minutter, stilles derefter lunt
6) Selleripuré og trøffelsaucelunes forsigtigt i hver sin kasserolle
7) Hovedretten anrettes som anvist på billede

Forret – Hovedret – Dessert – Til oversigten